dan
Nyheder
Nyheder

Råmateriale til fremstilling af papirmassestøbning 2: bambusmasse

29 Jun, 2024 2:16pm

Bambusmasse er et godt råmateriale til pulpstøbning (plantefiberstøbning) produkter. Bambusfibre tilhører kategorien mellemlange fibre, med egenskaber mellemnåletræ og bredbladet træ.

Produkterne fremstillet ved brug af bambusmasse har stærk sejhed og er mindre tilbøjelige til at revne ved fremstilling af dybe produkter. Overfladen er glat og delikat, med en høj hvidhed. Efter friktion på produktets overflade er det dog let at fremstille plyslignende fibre. Når andelen af ​​anvendt bambusmasse overstiger 40 %, bør der udføres en slibebehandling for at eliminere forekomsten af ​​uklare fibre på produktets overflade.

Bambusmasse bruges ofte til fremstilling af avanceret mobiltelefonemballage indvendige paller, kosmetikemballage og service. Det er et godt råmateriale til papirmassestøbning. Fremstillingen af ​​produkter med komplekse former, små hældninger og R-vinkler kræver generelt tilsætning af en vis andel bambusmasse. På grund af værdien af ​​bambusmasseressourcer og dens lidt højere pris sammenlignet med bagassemasse, bruges den i øjeblikket mest i en vis andel med bagassefibre for at øge ydeevnen og reducere omkostningerne.